"Четвірка" закарпатців-інваспортівців привезла п’ять медалів з фехтувального Кубка України

"Четвірка" закарпатців-інваспортівців привезла п’ять медалів з фехтувального Кубка України
Серед лауреатів – студент і випускники Ужгородського університету.

 

На олімпійській базі в Конча-Заспі, що в Києві, днями завершився Кубок України з фехтування на візках.

Із найзахіднішої точки країни до столиці поїхало відразу четверо спортсменів, які представляють Закарпатський обласний центр фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт».

Емілія Мадяр-Фазекаш

«Приємно працювати в хороших умовах, які надає нам центр, щоб ми могли готувати наших спортсменів до нових викликів. Із кожним роком наші підопічні долають нові вершини спортивного життя. Не важливо, якого рівня змагання, головне – ставити собі мету й упевнено до неї простувати, що й роблять наші фехтувальники», – розповідає тренер «Інваспорту» Емілія Мадяр-Фазекаш.

Одразу двоє наших спортсменів завоювали по дві нагороди. Студент факультету здоров’я та фізичного виховання Максим Магула переміг на шпазі, а також завоював срібло на рапірі серед чоловіків «категорії А».

Цьогорічна випускниця магістратури ФСНу Ужгородського національного університету Надія Дьолог також здобула для команди дві нагороди. Вона посіла друге місце в шаблі, на рапірі ж виграла «золото».

Ще один випускник УжНУ Тимур Попадич привіз на Закарпаття бронзу, яку завоював у змаганнях рапіристів. Четвертий закарпатський спортсмен Вадим Шутко посів 10-е місце, фехтуючи шпагою.

Загалом же команда дуже добре виступила на цьому Кубку України, за що варто висловити подяку і тренерам «Інваспорту» Емілії Мадяр-Фазекаш та Оксані Рапинець.

Юрій Піясюк, Медіацентр УжНУ

 

19 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів