Весняне вело-свято в Ужгороді зібрало вдвічі більше учасників, аніж восени

Весняне вело-свято в Ужгороді зібрало вдвічі більше учасників, аніж восени
На цьогорічному «ВЕЛО-ЛІДЕРі» - святі велоспорту та здорового відпочинку весняному, що відбувся теплого суботнього (21 квітня) дня в Боздоському парку, взяло участь майже 150 дітей.

 

Це склало майже в 2 рази більше в порівнянні з минулорічним аналогічним осіннім вело-святом (30 вересня, 2017).

Теплий ранок привів до парку першу сім’ю для участі о 8.30 ранку, що знаменувало інтерес до змагань та їх потрібність ужгородській (і не тільки) малечі. Організаторів приємно вразила найбільша кількість дітей, як серед хлопчиків так і серед дівчаток саме у віці 9-12 років. А загалом учасники стартували з 3 до 16 років кожні в своїй локації та категорії.

Серед усіх шкіл, яким запропонували організувати свої команди у змаганні найбільш організованою знову виявилась ЗОШ № 19 представивши вже 2 команди (Форсаж та Флагман) по 10 дітей. Також, ліцей «Лідер»-ЗОШ № 20 була представлена командою понад 10 осіб та місто Мукачево командою з понад 10 осіб.

А загалом дуже важливо, що батьки разом з дітьми, провели приємні вихідні активно, разом та на свіжому повітрі. «Ми вдячні всім, учасникам та вибачаємось «за десь не так», але ми намагались щоб вийшло свято» - каже Микола Щадей, керівник вело-клубу «Лідер».

На запитання багатьох – коли знову будуть такі змагання організатори надіються, що Вело-Лідер може перетворитись на традиційне свято велоспорту навесні в рамках Сакури-фест та восени до дня міста Ужгород, що вже й відбулось.

Організатори висловлюють вдячність за підтримку та спонсорство всім партнерам заходу.  

Більше інформації на сторінці організаторів:  https://www.facebook.com/groups/veloclublider

 

22 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів