Придбав, щоб похизуватися перед друзями: в Ужгороді затримали чоловіка з пістолетом

Придбав, щоб похизуватися перед друзями: в Ужгороді затримали чоловіка з пістолетом
25 квітня, ужгородські патрульні, на вулиці Генерала Свободи, помітили чоловіка, який щось приховував під одягом та побачивши службовий автомобіль, різко змінив напрямок і почав тікати.

 

Інспектори наздогнали чоловіка та у рамках проведення на території України операції "Зброя, вибухівка", провели поверхневу перевірку, згідно статті 34 ЗУ "Про Національну поліцію". В результаті, у особи виявили предмет з ознаками вогнепальної зброї ззовні схожий на пістолет.

Громадянин пояснив, що даний предмет придбав, щоб похизуватись перед товаришами, та ніякого дозволу він немає. На місце події, патрульні викликали слідчо-оперативну групу для з’ясування всіх обставин.

Нагадуємо, шо на всій території України триває практичний етап профілактичних заходів, спрямованих на стабілізацію криміногенної ситуації, реалізації державної політики у сферах забезпечення охорони прав і свобод людини, інтересів суспільства і держави, протидії злочинності. Одне із головних завдань — виявлення та вилучення з незаконного обігу зброї, боєприпасів та вибухівки.

Якщо ви, випадково, стали свідком правопорушення телефонуйте на гарячу лінію 102.

Патрульна поліція Закарпатської області

 

26 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів