Ужгородка Анастасія Євтушенко грає в Київському молодому театрі

Ужгородка Анастасія Євтушенко грає в Київському молодому театрі
27 квітня в Ужгороді зіграли п’яту виставу фестивалю камерного театрального мистецтва «Під цвітом сакури». Київський академічний Молодий театр показав психологічну драму А. Стрінберга – виставу в жанрі гріхопадіння «Фрекен Жулі». Одну з ролей зіграла ужгородка Анастасія Євтушенко.

 

Анастасія Євтушенко закінчила Ужгородський коледж культури і мистецтв та Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого. Вчилася акторської майстерності на курсі Станіслава Мойсеєва. Ще студенткою її запросили грати перші ролі. Після закінчення вишу працює в Молодому театрі, кілька років викладала в університеті для майбутніх акторів.

Однокурсник і партнер на сцені Євген Бондарський розповідає, що кожна роль Анастасії – подія, бо вона не використовує штампи, вона шалено працьовита, талановита і їй щастить з ролями. «Це чарівна істота, яка має силу волі».

Олександра Городецька, виконавиця ролі Фрекен Жулі, другокурсниця Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого, зізнається, що ходила дивитися на роль теперішньої своєї партнерки по сцені. А тут випала нагода зіграти разом.  Олександра каже, що, попри закритість характеру Анастасії, вона завжди дасть пораду, в неї є чого повчитись.

Анастасія Євтушенко грає в дванадцяти виставах Молодого театру на основній, камерній та мікросцені, а також у виставах для дітей, зокрема у «Саша, винеси сміття!», «Красуня і чудовисько", «Горе з розуму», «Second love» тощо.

Uzhgorod.net.ua

 

28 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів