Мукачівському "мінеру" загрожує до 6 років "відпустки" на тюремних нарах

Мукачівському "мінеру" загрожує до 6 років "відпустки" на тюремних нарах
Наразі 30-річному закарпатцю вже повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України.

 

30-річному чоловіку, який завідомо неправдиво повідомив про замінування торгового центру в Мукачеві, слідчі вже повідомили про підозру. Наразі вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. Слідство триває.

Нагадуємо, 25 квітня до Мукачівського відділу поліції надійшло повідомлення про замінування місцевого торгового розважального центру по вул. Воз’єднання. З торгового закладу правоохоронці тоді евакуювали близько 350 осіб. У результаті обстеження приміщення торгового центру, жодних вибухонебезпечних предметів поліцейські не виявили. Вказані відомості виявилися неправдивими.

Паралельно з пошуком вибухівки поліцейські Мукачева та Управління карного розшуку спільно зі співробітниками СБУ розпочали заходи щодо встановлення особи, яка телефонувала. Впродовж доби особу, причетну до скоєння цього правопорушення, було встановлено. Ним виявився колишній працівник торгового центру, 30-річний мешканець Мукачева.

Як з‘ясувалось, мукачівець телефонував в поліцію зі стаціонарного телефону, що розташований на території стоянки торгового центру. Апарат, з якого здійснювався дзвінок, слідчі вилучили.

Наразі мукачівцеві вже повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України, тобто завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності. За такий вчинок йому загрожує до 6 років ув’язнення. Слідство триває.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

11 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів