Ужгородська акторка визнана кращою на київському театральному фестивалі «Андріївський фест»

Ужгородська акторка визнана кращою на київському театральному фестивалі «Андріївський фест»
Закарпатський академічний обласний український музично-драматичний театр імені братів Шерегіїв став учасником української програми міжнародного театрального фестивалю «Андріївський фест», який проводиться на базі Київського академічного театру «Колесо».

 

У Києві щомісяця показують кращі постановки камерних сцен театрів з обласних центрів України. Переможець українського формату буде брати участь у міжнародній програмі фестивалю. Закарпаття на «Андріївському фесті» було представлене виставою «Круті віражі» у постановці режисера, заслуженого артиста України Михайла Фіщенка.

Днями журі визначило кращих у різних номінаціях. Несподівана і приємна звістка для закарпатських театралів: молода акторка нашого муздрамтеатру Дар’я Горшкова отримала нагороду за кращу жіночу роль на фестивалі.

Народилася Дар’я Горшкова в Ужгороді. Цього року Дар’ї виповниться лише 25 років. Закінчила інститут кіно і телебачення Київського національного університету культури і мистецтв. Працювала акторкою на кіностудії імені О. Довженка та кінокомпанії FILM.UA  У Закарпатському муздрамтеатрі – з 2017 року.

Uzhgorod.net.ua

 

14 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів