У травні в національному парку «Синевир» на Закарпатті - туристичний бум

У травні в національному парку «Синевир» на Закарпатті - туристичний бум
За кілька днів травневих вихідних НПП "Синевир", що на Закарпатті, вже встиг пережити справжній туристичний бум. Про це повідомила прес-служба національного природного парку в Facebook.

 

"Туристичний сезон в національному природному парку "Синевир" традиційно стартує на травневі вихідні. Кількість туристів у ці дні є своєрідним індикатором сезону і показує, наскільки успішним він буде поточного року. Цього року кілька днів травневих вихідних НПП "Синевир" переживав справжній туристичний бум. Найпопулярніші місця відпочинку були вщент заповнені туристами", - йдеться в дописі.

Як розповів директор НПП "Синевир" Микола Дербак, наразі зусилля спрямували на розвиток туристичної інфраструктури, обладнання екологічних стежок і маршрутів, облаштування місць відпочинку, ремонт мотелів тощо.

"Тепер ми заново обгородили озеро Синевир, відновлюємо до нього дорогу протипожежного значення, висадили алею молодих дерев. Повним ходом йде ремонт будиночків рекреаційного містечка "Рабачинка", відтак зможемо ще більше заселити туристів. Ми огородили оліготрофне болото Глуханя і відкрили там ТІЦ, відновлюється дорога протипожежного значення в урочище Сухар. Робимо все для того, щоб туристи, милуючись нашими краєвидами, відчували себе комфортно і затишно, поверталися додому повні сил та позитивної енергії", - сказав Дербак.

 

Усі до нас: де на Закарпатті зафіксували туристичний бум?

Усі до нас: де на Закарпатті зафіксували туристичний бум?

 

24 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Волод 2018-05-25 / 08:55:21

    Був я там 4 травня, дві доби стояли під Синевіром. Не було там ніякого буму. Так, народ був, але небагато. Колиби навкруги півпусті, в будиночках і готелях теж не бачив ажіотажу, після 18ї години взагалі все завмирає. Взагалі Синевір це прогулянка на пару годин. Поряд тільки гора Озерна і більше піти нікуди. Купатися в озері заборонено, а тому це екскурсія така собі - подивився на водичку, купив магніт і забув...