На Іршавщині старшокласники завітали у гості до поліції

На Іршавщині старшокласники завітали у гості до поліції
У гостях Іршавського відділення поліції побували старшокласники Білківської школи разом з вчителем. Учні навідались до поліції з доброго приводу – на екскурсію.

 

Близько 30 старшокласників на подвір’ї поліції зустрів начальник відділення дільничних офіцерів майор Василь Волошиновський, який провів для старшокласників цікаву екскурсію, познайомив школярів з роботою поліції та розповів про кримінальну та адміністративну відповідальність, яка чекає на неповнолітніх правопорушників.

Зайшовши до адмінбудинку поліції, старшокласники відразу ознайомились із робочою чергової частини та подивились спецзасоби, які допомагають полісменам в їхній службі.

Далі дізнались про роботу дільничних офіцерів поліції, працівників карного розшуку, слідства, працівників групи реагування патрульної поліції та інших.

Майор поліції Василь Волошиновський зважаючи на те, що незабаром розпочнуться літні канікули, нагадав учням про правила безпечного відпочинку.

Школярі активно включалися в розмову, цікавилися, які найпоширеніші види злочинів скоєні підлітками та які покарання передбачені за злочини.

Василь Волошиноський розповів, що в разі необхідності діти можуть звертатись до нього, і разом знайти спільну мову з однокласниками, з вчителями, батьками, якщо є проблеми чи непорозуміння. Також нагадав присутнім, що спеціально для дітей Іршавським відділення поліції відкрито сторінку «Ювенальна Поліція Іршава» у Фейсбуці, де вони теж можуть при необхідності звернутися по допомогу.

На завершення зустрічі старшокласники оглянули спецавтомобілі та зробили на згадку селфі.

Іршавське відділення поліції

 

29 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів