Поліцейські розмовляли з маленькими ужгородцями про їхню безпеку

Поліцейські розмовляли з маленькими ужгородцями про їхню безпеку
Спеціалісти сектору ювенальної превенції поліції Ужгорода зустрілися з відвідувачами оздоровчого табору, щоб нагадати їм про важливість дотримання правил безпеки у лісі, на дорогах та під час відпочинку поблизу водойм.

 

Вчора, 6 червня, до діток, які оздоровлюються в таборі при навчально-виховному комплексі «Первоцвіт», завітала інспектор сектору ювенальної превенції Ужгородського відділу поліції Світлана Косенко. 

Присутні згадували, які правила поводження на дорозі, в лісі та на водоймах вони знають. Інспектор моделювала ситуації, в яких необхідно дотримуватися вимог безпеки, для того, щоб діти теоретично могли застосувати свої знання і  вирішити поставлені перед ними завдання. Поліцейська також підготувала для діток презентації та навчально-пізнавальні міні-посібники  з правилами безпеки для найменших. 

Навчання в такій ігровій формі є частою практикою у проведенні профілактичних заходів працівниками ювенальної превенції і дає можливість школярам легко і з цікавістю запам’ятовувати важливу і необхідну для їхньої безпеки інформацію.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

07 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів