Поліція Закарпаття запевняє, що п’ятьох п’яних водіїв притягнуть до відповідальності

Поліція Закарпаття запевняє, що п’ятьох п’яних водіїв притягнуть до відповідальності
Випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння працівники груп реагування патрульної поліції задокументували в Рахівському, Міжгірському, Воловецькому та Хустському районах.

 

У с.Костилівка Рахівського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки ВАЗ «2101», який рухався автодорогою з порушенням. Водія зупинили, аби зробити йому зауваження. Керував автомобілем нетверезий мешканець Чернівецької області, на пасажирському сидінні сидів власник машини, теж п’яний.

Після проведення медосвідування у чоловіка виявилось 1,15 проміле алкоголю  у крові. Власнику авто також запропонували пройти медичне обстеження у лікарні,  у нього виявилось 1,72 проміле. І водія, і власника транспортного засобу притягнули до відповідальності за передачу автомобіля нетверезому водію. У порушників вилучили водійське посвідчення. Автомобіль затримали на спецмайданчик поліції.

На лінію  «102» надійшло повідомлення, що водій автомобіля марки ВАЗ «2105» у межах с.Синевир Міжгірського району їздить  за кермом у стані алкогольного  сп’яніння. Працівники групи реагування патрульної поліції неподалік населеного пункту зупинили водія автотранспорту. За кермом машини перебував 43-річний мешкнець Хустщини  у нетверезому стані. Після освідчення на драгері у нього зафіксували 1,62 проміле алкоголю.

55-річного мешканця с.Лази Воловецького району зупинили поліцейські у межах населеного пункту. Водій, керуючи машиною марки ВАЗ «2112», не ввімкнув сигнал повороту під час маневру. За кермом автівки перебував місцевий мешканець, який керував автотранспортом без водійського документу. На порушника склали два адміністативні протоколи,  які скерували до  суду.

У с.Грушево Тячівського району поліцейські Хустщини зупинили автомобіль, який рухався  з порушеннями. Під  час розмови працівники поліції  помітили, що  водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Після освідчення на драгері,  який показав 0, 44 проміле,  на порушника склали адміністративний протокол за ч.1 ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортним засобом особою,  яка  перебуває  у стан алкогольного сп’яніння). 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

18 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів