Долю Кубку Ужгорода вирішували «Радванка» та «Медея»

Долю Кубку Ужгорода вирішували «Радванка» та «Медея»
На стадіоні «Авангард» зійшлися знані в обласному центрі колективи. Суперництво було рівним, хоч «Медея» під керівництвом Івана Ковача дещо більше володіла м’ячем та гостріше атакувала.

 

У першому таймі не було створено багато моментів, а єдиний забитий м’яч став наслідком помилки захисту «Медеї». Так, у воротарському майданчику Роман Плиска вибивав м’яч, проте влучив у Василя Габора, котрий набігав. Шкіряний рикошетом влетів у сітку з потрібного боку.

У другій сорокап’ятихвилинці події розгорталися за гостросюжетним сценарієм. Спочатку Матвій Бобаль красиво зі штрафного зрівняв рахунок. Потім не зумів реалізувати пенальті – Віталій Гринишин продемонстрував чудову реакцію.

Далі в результаті однієї з атак «Медеї» м’яч влучив у бокову стійку, та у ворота все ж не влетів. Утім, незадовго до фінального свистка Саїд Мунтарі вивів свою команду вперед. Здавалося, переможець уже відомий. Та за якусь хвилину до закінчення матчу «Радванка» майже на лінії штрафної площі по центру отримала право на реалізацію «стандарту». Юрій Шукаль з вигідної позиції виконав удар бездоганно – 2:2.

Отож настала черга пенальті. У ній знову з найкращого боку зарекомендував себе Віталій Гринишин, і «Радванка» перемогла 4:2. Цікаво, що для її тренера Юрія Бучка це вже третій фінал (беручи до уваги Кубок області й ДЮФЛЗ в одній із вікових груп) у нинішньому сезоні і другий виграний.

Після матчу відбулася церемонія нагородження, у якій узяли участь голова Федерації футболу міста Ужгород Віктор Качур, його заступниця Олександра Терембець, заступник міського голови Василь Гомонай, член виконкому ФФЗ Степан Селменський та головний спеціаліст відділу спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради Петро Милян.

Спочатку нагородили за підготовку стадіону «Авангард» Марію Забруцьку, суддівську бригаду в складі Михайла Митровського, Валерія Шкури та Іллі Вовчанського, а також делегата федерації Йосипа Шитєва та інспектора Михайла Митровського-старшого.

Відтак настала черга й самих команд. Були відзначені відповідно призами й подяками кращі гравці матчу Матвій Бобаль («Медея») і Юрій Шукаль («Радванка»), тренери Іван Ковач та Юрій Бучок, президенти клубів Іван Ковач, Юрій Мандич. Зрештою, команди отримали медалі, а переможець ще й кубок. А щоб усі запам’ятали цей день, то сфотографувалися на згадку.

Джерело: obolok.com.ua

 

21 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів