Туристична Свалявщина на Закарпатті "відзначилася" двома крадіжками

Туристична Свалявщина на Закарпатті "відзначилася" двома крадіжками
Обидва злочини були оперативно розкриті місцевою поліцією — із затриманням підозрюваних у вчиненні цих злочинів.

 

Працівники сектору кримінальної поліції викрили підозрюваних у крадіжці будівельних інструментів у селі Солочин та мобільного телефону від жителя Сваляви. Слідство у справах триває.

Працівники  сектору  кримінальної поліції Свалявщини минулої доби розкрили два майнові злочини.

На лінію «102» надійшло повідомлення про крадіжку з будівельного вагончику у селі Солочин, що на Свалявщині. Працівники поліції, які прибули за викликом, встановили, що в ніч на 21 червня,  невідомі проникли до будівельного вагончику, звідки викрали будматеріали та інструменти, завдавши збитків потерпілому на суму близько 5 тисяч гривень.

Цей злочин правоохоронцям вдалось розкрити оперативно. Як з`ясували  поліцейські, до правопорушення причетні двоє чоловіків, віком 52 та 62 років. Вони – мешканці села Голубине та Сваляви, які підробляли у заявника.

Вночі фігуранти проникли до незачиненого вагончику, звідки й викрали будівельний інвентар. Викрадене поліцейські вилучили за місцем їх проживання.

Того ж дня поліцейські розкрили і крадіжку мобільного телефону від місцевого мешканця Сваляви. Підозрювана  62-річна жінка  викрала від пасинка мобільний телефон  вартістю майже 4 тисяч гривень.

Речові докази правоохоронці вилучили та після проведення необхідних слідчих дій повернуть власникам.

За обома фактами поліцейські ведуть розслідування у рамках кримінальних проваджень відкритих за частинами 1 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

23 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів