На Закарпатті лісоохоронці разом із пожежниками вчилися гасити вогонь у гірському лісі

На Закарпатті лісоохоронці разом із пожежниками вчилися гасити вогонь у гірському лісі
Організатори заходу переконані: такі тренування дозволяють усім зацікавленим службам ще раз перевірити стан готовності техніки, ранцевих вогнегасників, мотопомп та цистерн для цілей пожежогасіння...

 

Тактико-спеціальні навчання з гасіння умовної лісової пожежі пройшли 26 червня на базі Великобичківського лісомисливського господарства, що у Рахівському районі. У даному заході взяли участь працівники місцевого підрозділу оперативно-рятувальної служби Закарпаття спільно з працівниками лісової охорони.

Після теоретичної частини, присвяченої тактиці та способам гасіння лісових пожеж, відбулося практичне відпрацювання спільних дій, де було продемонстровано застосування протипожежної техніки та інвентарю. Рятувальникам та працівникам лісового господарства вдалося показати злагодженість дій і готовність до гасіння лісових пожеж, отже мету навчань було досягнуто.

Організатори заходу переконані, що такі тренування дозволяють усім зацікавленим службам ще раз перевірити стан готовності техніки, ранцевих вогнегасників, мотопомп та цистерн для цілей пожежогасіння.

Джерело: У ДСНС України у Закарпатській області

 

26 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів