ФК «Ужгород» впевнено перемагає мукачівський МФА

ФК «Ужгород» впевнено перемагає мукачівський МФА
Стадіон «Автомобіліст» м.Ужгород. Глядачів:500.

 

Арбітр:  Вадим Запрутняк

Асистенти арбітра: Ілля Вовчанський, Валерій Шкура (Ужгород).

Делегат ФФЗ: Василь Козик (Мукачево).

ФК «Ужгород» (Ужгород) – МФА «Мункач» - 5:1 (2:0)

Голи: Грицкевич, 43, Машталір, 60, Дудаш, 67, Предчук, 73 – Смітюха, 37 (автогол), Хіміч, 78.

ФК «Ужгород»: Славік Юрій (Трофіл Станіслав 70), Бонтей Василь, Буксар Василь, Чумак Віктор (Септа Олександр 19), Дуран Володимир (Боднар Василь 72), Лазар Андрій (Білінський Роман 80), Товт Роберт (Гальчак Микита 70), Ковач Іван (Кривка Павло 78), Машталір Сергій, Дудаш Михайло, Грицькевич Олександр (Предчук Антон 65).

Тренер: Бабяк Мирослав

МФА: Одинцов Артем, Максимець Віталій, Смітюха Олег, Жаренко Іван, Береш Антон, Атамась Артем, Дністрянський Олександр (Лозан Олег  60), Ярмошенко Владислав, Байса Іван (Хіміч Василь 46), Кодря Максим (Кривка Василь 72), Баятян Артем (Бекеша Ігор 72)

Запасні: Габовда Тіберій, Колісник Максим, Цвик Микола.

Тренер: Віктор Ряшко

Початок цієї зустрічі вийшов доволі рівним. На початку гри гості заробили кілька перспективних штрафних ударів, але витиснути зі стандартів максимуму не вдалося.  На 22-й хвилині стався доволі суперечливий епізод – гравець МФА Артем Баятян вирвався на оперативний простір і виходив віч-на-віч з кіпером «Ужгорода», останній кинувся на м’яч і зачепив  футболіста, однак свисток рефері змовчав у цьому випадку.

Після цього мукачівці дещо підсіли й господарі почали здійснювати швидкі прориви. На 37-й хвилині юркий нападник «Ужгорода» Сергій Машталір увірвався в карний майданчик гостей й завдав удару по володіннях Одинцова, після  рикошету від захисника м’яч влітає  у сітку мукачівських воріт.

Ще до кінця першого тайму господарі забивають вдруге – на другому поверсі відмінно відіграв нападник «Ужгорода» Олександр Грицькевич, який не залишив шансів для Одинцова.

Другий тайм вийшов ще більш вдалим для ужгородців – прикрої помилки припустився  оборонець МФА Жаренко, який втратив м’яч перед власним карним майданчиком, його підхопив Машталір і точно відпавляє м’яч повз кіпера у дальній кут воріт. Господарі й не думали збавляти обертів і на 67-й хвилині Дудаш реалізовує свою нагоду й робить рахунок – 4:0, а ще через 6 хвилин Антон Предчук, який вийшов на заміну також реалізовує свій шанс. МФА  відповів лише голом престижу від молодого Василя Хіміча на 78-й хвилині гри. Тож перемога – 5:1, яка дозволяє «Ужгороду» обійти «Середнє » й мінімум до неділі перебувати на другій сходинці турнірної таблиці.

Семен МИХАЙЛИК.

 

29 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів