Як правильно посмакувати найбільшою на Закарпатті ягодою

Як правильно посмакувати найбільшою на Закарпатті ягодою
На Закарпатті стартував сезон продажу кавунів. Як обрати найкращий

 

Цьогоріч він стартував раніше на кілька тижнів ніж минулого року. За словами продавців саме зараз вони найкраще смакують.

— Я переживаю, що у серпні вони будуть вже перезрівші, адже цього року набагато скорше прийшли фрукти, - розповіла продавець Наталія Юдик.

Більшість кавунів привозять з південної України і вартують вони зараз від 8 до 15 гривень за кілограм, а до кінця літа ціна має знизитись у двічі.

Разом з тим, купувати ранні кавуни ужгородці не поспішають, вважають, що поки вони з нітратами та не такі солодкі.

Журналісти Телеканалу Sirius вирішили перевірили в лабораторії, чи містять ранні кавуни шкідливі нітрати, що показало дослідження дивіться у сюжеті: 

 

05 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів