Народні майстри Закарпаття мають шанс "засвітитися" на Всеукраїнському етнофестивалі

Народні майстри Закарпаття мають шанс "засвітитися" на Всеукраїнському етнофестивалі
У компанії колег з Київщини, Луцька, Житомирщини, Вінничини...

 

Всеукраїнський фестиваль-показ етнічного та стилізовано-етнічного одягу та аксесуарів відбудеться 28 липня на території історико-культурного комплексу «Замок-музей «Радомисль».

Фестиваль «Аристократична Україна» пройде вже втретє з метою  пізнання етнографічної та культурної спадщини і досягнень регіонів України, популяризації етнічного одягу у молодіжному середовищі та серед громадян інших країн світу.

Програма фестивалю передбачає три секції показу. Перша – дефіле моделей в автентичному вбранні, де будуть продемонстровані оригінальні та відтворені аутентичні строї. Друга секція показу – демонстрація сучасного модного одягу та аксесуарів з етно-мотивами, а також дитяче дефіле. А третя секція – «Сама шила» – на якому свої роботи на рівні з кращими професійними дизайнерами демонструватимуть народні майстри.

Цьогоріч під час фестивалю буде проходити ярмарок народних майстрів, в якій братимуть участь майстерні з Київщини, Луцька, Житомирщини, Вінничини, а ще кожен відвідувач зможе взяти участь у майстер-класах, під час яких можна буде дізнатися секрети вишивки та відкрити свій талант за ткацьким станком.

До участі у фестивалі запрошуються всі бажаючі.

Контакт оргкомітету фестивалю за адресою [email protected]

Джерело: Сайт Закарпатської ОДА

 

09 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів