Виноград із Закарпаття продають в інші регіони за ціною від 40 до 75 гривень за кілограм

Виноград із Закарпаття продають в інші регіони за ціною від 40 до 75 гривень за кілограм
На початку сезону 2018 український виноград коштує наполовину дорожче, ніж на старті сезону 2017.

 

На ринки України почали надходити перші партії вітчизняного столового винограду. Станом на 16 липня на оптовому ринку Західного регіону ОРСП «Шувар» невеликі гуртові партії вітчизняного винограду від виробників з Південного регіону і Закарпаття пропонуються за ціною 40-45 грн/кг. 

Перші поодинокі роздрібні партії українського столового винограду почализ’являтися на ринку Західної України ще майже два тижні тому в ціновому діапазоні 70-75 грн/кг.

Цього року, сезон вітчизняного винограду в Україні розпочався майже на місяць раніше. Завдяки цьому, виробники сьогодні мають можливість отримати преміальну ціну.

Ціна на турецький кишмиш, станом на 16 липня 2018 року, на ОРСП «Шувар» коливається в  діапазоні 40-45 грн/кг.

На початку сезону 2018 український виноград коштує наполовину дорожче, ніж на старті сезону 2017.

Джерело: «Інфо-Шувар».

 

16 липня 2018р.
Çàãðóçêà...

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Залишити коментар:

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!

Необхідні поля позначені наступним символом:*