Мати вбитого на Мукачівщині юнака вимагає судити усіх причетних

Мати вбитого на Мукачівщині юнака вимагає судити усіх причетних
У Мукачівському районному суді триває судове засідання у справі вбивства 19-річного жителя села Горонда, що сталося 10 січня 2018 року.

 

Обвинувачений Василь Шпеник перебуває під вартою. Однак, за словами матері загиблого Володимира Вереша, винними у смерті сина вона вважає групу осіб, які разом з обвинуваченим били битами її сина, але досі перебувають на волі, – зазначають журналісти "М-студіо".

19-річний житель с. Горонда Володимир Вереш загинув після бійки між юнаками з сусідніх сіл – Жнятино та Горонда. О 17:30 до поліції надійшло повідомлення про бійку, а через 10 хвилин медики швидкої допомоги констатували смерть Володимира. Другого потерпілого, також 19-річного юнака доставили у травматологію Мукачівської ЦРЛ. Одразу були затримані четверо людей. Це 22-річний житель села Жнятино Василь Шпеник, якому інкримінують нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті людини, а також двоє 19-річних мешканців Жнятина і 27-річний мукачівець. Родина загиблого стверджує, що учасників бійки було більше.

 

19 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів