Жінкам дуже легко закрутити голови нам, чоловікам!

Жінкам дуже легко закрутити голови нам, чоловікам!
Шляхом зовсім нескладних милих жіночих штучок. Є 25 хитрощів, які здатні звести нас із розуму...

 

Кожна жінка може перетворитися в справжню спокусницю, здатну закрутити голову будь-якому чоловіку. Немає нічого неможливого в тому, щоб звести чоловіка з розуму, більш того, цього цілком можна навчитися. Головне не забувати, що в цій справі немає несуттєвих дрібниць, тут важливо все: деталі зовнішності, невловимі жести, манера говорити і т.д.

1. Наприклад, ненав'язлива гра з волоссям, перш ніж обдарувати його милою посмішкою ... Чоловікові багато важливо, але твоя щира посмішка і ямочки, дійсно, здатні звести його з розуму.

2. Або потягування - чоловік балдеет, коли бачить тебе такою затишною і простий, коли ти щира.

3. Коли ти поправляєш йому краватку або щось ще в його зовнішньому вигляді - це така приємна материнська і любляча турбота - вважай, ви підкорили його! До того ж, це зайвий привід до нього доторкнутися.

4. Коли ти закусуєш губу під час флірту - це зводить його з розуму! Він бачить твою грайливість і починає думати про те, як би він вкусив тебе ...

5. Чи коли грайливо підморгує ...

6. Практично всіх чоловіків приваблюють довгі, шовковисте волосинатуральних відтінків. Експерти стверджують, що у сильної статі, як у самців, на генетичному рівні закладено бажання схопити свою «самку за загривок», інакше кажучи, їх переслідує непереборне бажання занурити руку в м'які шовковисті локони на потилиці.

7. Чоловікам подобається, коли від нас приємно пахне. Існують такі запахи, які здатні навіть стимулювати ділянки мозку, що відповідають за сексуальний потяг. Найбільш ефективними визнані аромати кориці і ванілі. Ваніль - обеззброює і розслабляє, обіцяє солодке насолоду і нагадує про смачну випічці і дитинстві. Кориця має схожу дію. Також на чоловіків добре діє парфуми з нотками амбри, мирта, ладану, мускусу цитрусових і лаванди.

8. Представники сильної статі надають великого значення тому, як жінки говорять, ноток, що звучить в їх голосі. При розмові старайся не поспішати, злегка подразнівать, трохи порушувати і хвалив.

9. Чоловікам подобається, коли жінки мило чхають. Звичайно, тільки якщо ти дійсно робиш це мило.

10. Якщо ти обертаєшся і дивишся на нього навздогін, це явно знак йому слідувати за тобою. Спробуй - він не зможе встояти!

11. Всі рухи твого тіла повинні бути плавними, гнучкими і граціозними. Завжди тримай плечі розправленими, а спину рівною. Адже гарна постава не тільки привертає чоловічу увагу, але ще і робить тебе стрункішою, вище і більш підтягнутою.

12. Руки є одним з кращих способів спокушання чоловіків. Чоловічу увагу здатна залучити жінка, яка оголює свої зап'ястя, особливо їх тильну сторону. Також безпрограшно діють на сильну стать різні погладжування. Ніжні дотики покажуть, як ти про нього дбаєш, і змусять його поцілувати тебе у відповідь.

 

Джерело: vesti-ua.net

 

19 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів