Укрпошта пропонує закарпатцям скористатись банківськими послугами у своїх відділеннях

Укрпошта пропонує закарпатцям скористатись банківськими послугами у своїх відділеннях
В рамках співпраці  Укрпошти та Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) 83 сільських поштових відділення Укрпошти на Закарпатті надаватимуть можливість клієнтам скористатися фінансовими послугами ПУМБу, в т. ч. послугами кредитування. 

 

Наразі ця можливість доступна у 41 відділенні Укрпошти Закарпаття, до кінця серпня нею можна буде скористатись ще у 42.

 «Ми розширюємо співпрацю та збільшуємо географію присутності з банком. Підприємство, маючи найбільшу мережу відділень в Україні, поступово стає тим містком, завдяки якому наші клієнти в невеликих містах і селах зможуть отримувати банківські послуги через найближче поштове відділення. Так ми крок за кроком продовжуємо розширювати можливості фінансового супермаркету Укрпошти, в рамках якого наші клієнти будуть отримувати широкий спектр фінансових послуг», – відзначив директор департаменту фінансового бізнесу Укрпошти Артур Муравицький. 

Укрпошта та ПУМБ в лютому 2018 року запустили спільний проект співпраці. Тоді він розпочався зі 127 поштових відділень в Дніпропетровській, Львівській, Сумській, Хмельницькій, Харківській, Волинській та Кіровоградській областях. Наразі проект масштабовано на територію всієї країни. 

Мережа відділень Укрпошти становить 11,5 тисяч відділень та є найбільшою в Україні. Основні напрямки діяльності компанії – поштово-логістичні, фінансові послуги, торгівля, а також інша комерційна діяльність. 

За повідомленням прес-служби Укрпошти

 

 

20 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів