Закарпатські поліцейські "відпрацювали" Берегово та Батьово

Закарпатські поліцейські "відпрацювали" Берегово та Батьово
На Закарпатті сьогодні, 20 липня, поліцейські Берегівського ВП провели профілактичне відпрацювання м.Берегова та смт.Батьово.

 

Під час відпрацювання було перевірено власників зброї, раніше судимих осіб та громадян, які перебувають під адміністративним наглядом.

Групою швидкого реагування складено 10 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху, а саме за ст.122 ч.1 ( Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) ,ст. 123 ч.1 (порушення правил руху через залізничні переїзди), ст.121 ч.5 ( Порушення водієм правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами). Дільничними офіцерами поліції складено 9 адміністративних протоколів з яких 6 адміністративних протоколів за ст.160 КУпАП (Торгівля з рук у невстановлених місцях), ст.178 ч.1 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) та ст.175 ч.1 (Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях).

Поліція і надалі проводитиме роботу в даному напрямку.

Берегівський відділ поліції

 

20 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів