Ужгород долучився до акції проти жорстокого поводження з тваринами

Ужгород долучився до акції проти жорстокого поводження з тваринами
21 липня по всій Україні пройшла акція проти жорстоко поводження з тваринами.

 

Підставою стала резонансна подія в Миколаєві, де працівники комунального підприємства Центру захисту тварин, за різними підрахунками, приспали від 70 до більше ніж ста собак. Захисники тварин закликали однодумців по всій Україні виходити на акції протесту проти жорстоко поводження з тваринами. Ужгород також долучився до акції.

Сьогодні Ужгород не може похвалитись ідеальним станом справ з безпритульними тваринами. Наразі в місті діє тільки одна громадська організація захисту тварин «Барбос», яка опікується безпритульними тваринами, однак охопити всіх не в змозі. Багатьом доводиться шукати тимчасових господарів, небайдужих людей, які готові взяти до себе на деякий час тварину. Однак загалом це не вирішує ситуацію.

В майбутньому Благодійний фонд має намір створити перший приватний притулок для безпритульних тварин. Однак наразі гостро стоїть питання його фінансування, так як організація працює на волонтерських засадах, а тому самостійно зібрати необхідну суму не в змозі. Тому закликає всіх небайдужих, владу, меценатів, разом шукати вихід із ситуації.

Деталі - у сюжеті М-студіо

 

22 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів