Поліція розшукала 55-річного раніше судимого ужгородця – квартирного злодія

Поліція розшукала 55-річного раніше судимого ужгородця – квартирного злодія
Правоохоронці розшукали 55-річного раніше судимого мешканця Ужгорода, який обгрунтовано підозрюється у серії крадіжок. За всіма фактами майнових злочинів у поліції відкриті кримінальні провадження. Дії чоловіка кваліфікують за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

 

Поліцейські Ужгородського відділу встановили, що 55-річний ужгородець  обікрав  три квартири  у обласному центрі Закарпаття. За відсутності власників осель,  чоловік  пошкоджував замки вхідних дверей квартири. Там він брав гроші, техніку, золоті прикраси та інше.  Крадене майно продавав. 

Працівники  кримінальної поліції Ужгорода спільно з обласними оперативними співробітниками поліції, проаналізувавши квартирні крадіжки, провели ряд оперативно-розшукових заходів, встановили особу та затримали чоловіка. 

Частину речових доказів поліція вилучила. Сума завданих збитків встановлюється. Слідчі  призначили товарознавчі експертизи. 

За фактами крадіжок у поліції відкриті кримінальні провадження за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Щодо фігуранта справи вирішується  питання  повідомлення йому підозри у злочині  та обрання міри запобіжного заходу. За скоєне ужгородцеві загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

25 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів