Магістратуру в УжНУ обрали більше 5600 абітурієнтів

Магістратуру в УжНУ обрали більше 5600 абітурієнтів
У розпалі фахові вступні випробування для вступників на навчання за освітнім ступенем «магістр» на основі здобутого освітнього рівня «бакалавр» або «спеціаліст». Триватимуть фахові випробування до 5 серпня включно, а з 6 по 8 серпня на майбутніх магістрів чекають випробування з іноземних мов.

 

Ярослав Агій, заступник відповідального секретаря Приймальної комісії УжНУ, зазначає, що проблем та зауважень на випробуваннях у вступників не виникало, Приймальна комісія працює злагоджено. Подано до магістратури понад 3600 заяв на денну форму навчання та понад 2000 заяв на заочну форму.

31 липня хвилювались і перевіряли свої сили абітурієнти інженерно-технічного, фізичного факультетів та факультету історії та міжнародних відносин. Дехто з вступників поділився з нами своїми планами щодо навчання:

Олександр Угрин: «Цього року я закінчив бакалаврат на інженерно-технічному факультеті. Планую вступати на магістратуру також на інженерно-технічний факультет, адже я задоволений навчанням тут. Вважаю, що моя спеціальність допоможе мені в майбутньому працевлаштуватися на омріяну роботу. Тому я вирішив поглибити свої знання на магістратурі».

Андрій Шелемба: «Вступаю на магістратуру факультету історії та міжнародних відносин, обрав для себе спеціальність «бізнес-адмініструванння», ступінь бакалавра отримав на цьому ж факультеті, спеціальність «міжнародний бізнес». Минулого року під час практики мав змогу спробувати себе у митній справі. У майбутньому мрію відкрити власний бізнес, думаю, обрана мною спеціальність допоможе мені в цьому».

Наголошуємо, що рейтингові списки будуть опубліковані 13 серпня. Виконання умов зарахування триватиме до 18 серпня. А списки до зарахування можна буде побачити 20 серпня.

Ганна Фельцан, Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

31 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів