Вкрай якісний догляд за лісокультурами проведено у Берегівському лісгоспі на Закарпатті

Вкрай якісний догляд за лісокультурами проведено у Берегівському лісгоспі на Закарпатті
Сьогодні у конференц-залі Берегівського держлісгоспу відбулась планова нарада під керівництвом директора Богдана Шойного та за участі лісничих й апарату держлісгоспу.

 

На порядку денному - проведення ревізій по лісництвах по якості виконання робіт по догляду за лісовими культурами та проведенні рубок догляду в молодняках, які були проведені в першому півріччі цього року. Представники комісії, які проводили перевірку відмітили, що всі роботи, які подані задля перевірки відповідають дійсності.

Догляд в Кідьошському лісництві в кварталі 34 виділу 17 загальною площиною 0,5 гектара проведено сокирою шляхом вирубування другорядних порід, робота проведена якісно по всій дільниці. На ділянці кварталу 34 виділу 15 на площі 3,1 гектара також проводився догляд, лісова культура в задовільному стані, в майбутньому потребує своєчасного, повторного догляду. У кварталі 0,32 виділу 10 - площа 2,1 гектара проведено догляд так само якісно.

Відтак директор Берегівського держлісгоспу Богдан Шойного відмітив, що ним особисто було проведено огляд кварталів по якості виконання робіт догляду за лісовими культурами та проведенню рубок догляду в молодняках по майстрах лісу. Богдан Андрійович також наголосив, що перевірки будуть проводитися щоквартально і відповідальність за якість роботи в першу чергу покладено на головного лісничого, провідного інженера з ОЗЛ, лісничих, помічників лісничих. Вразі встановлення надалі не якісного виконання робіт по догляду за лісовими культурами та проведення рубок догляду в молодняках будуть вжиті більш суворі заходи до відповідальних працівників.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

 

09 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів