Приймальна комісія УжНУ сьогодні та завтра працює лише до 14-ї години

Приймальна комісія УжНУ сьогодні та завтра працює лише до 14-ї години
До уваги вступників на базі повної загальної середньої освіти! 11 та 12 серпня Приймальна комісія Ужгородського національного університету працює з 9.00 до 14.00, 18 серпня - з 9.00 до 18.00, в інші дні - з 9.00 до 17.00.

 

Нагадуємо терміни вступної кампанії:

- зарахування вступників за кошти фізичних та юридичних осіб - не пізніше 17 серпня;

- переведення на вакантні місця державного замовлення та на місця за рахунок цільових пільгових державних кредитів осіб, які зараховані на навчання за кошти фізичних та / або юридичних осіб - не пізніше 18 серпня.

Вступники, рекомендовані на навчання за кошти фізичних та / або юридичних осіб, зобов’язані виконати вимоги для зарахування:

- подати особисто оригінали атестата та додатка до нього, сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання та / або інших документів, передбачених Правилами прийому, до Приймальної (відбіркової) комісії. Подані оригінали документів зберігаються у ДВНЗ “УжНУ” протягом усього періоду навчання;

- особи, які подали заяви в електронній формі, крім того, зобов’язані підписати власну заяву, роздруковану Приймальною комісією, та подати копію документа, що посвідчує особу та чотири кольорові фотокартки розміром 3 х 4 см.

При одночасному навчанні за кількома спеціальностями (спеціалізаціями, освітніми програмами) та формами навчання, крім двох денних за державним замовленням або за рахунок цільових пільгових державних кредитів, оригінали документа про освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень, додатка до нього державного зразка, а також оригінали сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання зберігаються у закладі вищої освіти за місцем навчання за державним замовленням або за рахунок цільових пільгових державних кредитів протягом усього строку навчання.

При одночасному навчанні за кількома спеціальностями (спеціалізаціями, освітніми програмами) та формами навчання за кошти фізичних та / або юридичних осіб оригінали вищезазначених документів зберігаються в одному із закладів вищої освіти на вибір студента протягом усього строку навчання. Довідка про зберігання оригіналів документів видається на вимогу студента закладом вищої освіти, у якому вони зберігаються.

Із рейтинговими списками, списками рекомендованих та зарахованих можна ознайомитися за посиланням.

Приймальна комісія УжНУ

 

11 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів