ФК "Ужгород" здобуває перший бал в аматорському чемпіонаті країни

ФК "Ужгород" здобуває перший бал в аматорському чемпіонаті країни
У другому турі чемпіонату України в аматорській лізі наш ФК «Ужгород» на виїзді зустрічався також з дебютантом серед аматорів острозькою «Коброю». У попередніх двох турах острозька команда поступилася оржівському ОДЕКу та коломийському «Покуттю» і разом з «Ужгородом» , який провів на одну гру менше знаходиться в нижній частині турнірної таблиці.

 

Поєдинок в Острозі проходив за переваги ужгородців, які мали чимало нагод, щоб вразити володіння місцевого клубу, однак,  Габор Кемень, Олександр Грицкевич, ні Михайло Дудаш своїми нагодами не скористалися. Гості ж намагалися використати не чисельні стандарти біля воріт Юрія Славіка та жодних шансів наш воротар їм не дав. А наприкінці поєдинку Сергій Машталір міг вирвати перемогу для ужгородців та його удару забракло влучності. Тож безголева нічия – 0:0 і ужгородці здобувають перше очко в чемпіонаті.

Після третього тру становище команд в турнірній таблиці  групи 1 є таким: ОДЕК (Оржів, Рівненська область) – 9 очок; ФК «Малинськ» (Рівненська область) – 7; «Рочин» (Соснівка, Львівська область), «Покуття» (Коломия, Івано-Франківська область) – 6; «Карпати» (Галич, Івано-Франківська область) – 5; «Кристал» (Чортків, Тернопільська область) – 3; ФК «Ужгород», «Агрон» (Великогаївська ОТГ, Тернопільська область), ФК «Тернопіль-ДЮСШ», СК «Хмельницький», «Кобра» (Острог, Рівненська область) – 1.

У 4-му турі , який пройде в неділю, 26 серпня, «Ужгород» вдома прийматиме СК «Хмельницький».

Семен МИХАЙЛИК

 

20 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів