Студентські гуртожитки УжНУ готові до поселення нових мешканців

Студентські гуртожитки УжНУ готові до поселення нових мешканців
Вступна кампанія поступово добігає кінця й для учорашніх абітурієнтів на перше місце виходять побутові питання, найперше з яких - студентське житло. Цьогоріч студентські «новосілля» в УжНУ розпочнуться 29 серпня і триватимуть до кінця вступної кампанії.

 

Директор студмістечка Василь Кепич розповідає, що першою «хвилею» заселятимуть студентів пільгових категорій та першокурсників, а за ними – всіх інших. Право першості належить студентам з тих родин, які:

-  постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи;

- підлягають під дію Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», що надається учасникам бойових дій, або їх дітям;

-  є інвалідами І-ІІ груп;

-  є членами багатодітних родин;

-  з сімей, де один із батьків помер чи загинув;

-  з неповних сімей;

-  мешкають за межами Закарпатської області;

-  пройшли на бюджетну форму навчання.

Студенти, які підпадають під вищезазначений перелік, обов’язково повинні мати з собою відповідні документи, що підтверджують право на пільги. 

«Студенти з 29 серпня  отримують ордери на поселення в гуртожиток у деканатах своїх факультетів. Студенти факультету інформаційних технологій, отримуватимуть свої ордери безпосередньо в гуртожитку №4. Студент має змогу оглянути виділену йому кімнату. Якщо місце проживання студента влаштовує – підписуватимуть договір і тільки тоді платитимуть за проживання  – на три місяці наперед» - роз’яснює Василь Кепич.

Отже, аби поселитися без непорозумінь, варто запам’ятати порядок поселення в гуртожиток:

  1. Отримати ордер на поселення у деканаті факультету (окрім студентів факультету інформаційних технологій).
  2. Оглянути кімнату та умови проживання.
  3. Узгодити усі деталі з комендантом гуртожитку та підписати договір.
  4. Оплатити за три місяці проживання та отримати квитанцію.
  5. Принести усі документи до гуртожитку та поселитися.

Василь Георгійович Кепич наголошує, що коменданти гуртожитків завжди раді допомогти та відповісти на усі питання новоприбулих студентів.

Якщо ж виникають питання, які потребують адміністративного вирішення, студент може звернутися особисто до директора студмістечка за адресою: вул. Митна, 27.

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

22 серпня 2018р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів