«Ужгород» здобуває історичну перемогу в аматорах, а «Минай» поступається в другій лізі

«Ужгород» здобуває історичну перемогу в аматорах, а «Минай» поступається в другій лізі
В четвертому турі чемпіонату серед аматорів ФК «Ужгород» святкує першу історичну перемогу, впевнено здолавши опір СК «Хмельницький» з рахунком – 3:0.

 

Після рівної десятихвилинки «Ужгород» зумів перебрати ініціативу і вже на 20-й хвилині поєдинку юркий хавбек ужгородців Сергій Машталір віддає передачу на Вадима Селещука, який пробиває точно повз кіпера хмельничан і відкриває рахунок у матчі.

Остаточний результат двобою був «оформлений» у другому таймі. Вдало в гру увійшли Олександр Грицькевич, який вийшов на заміну. Саме він зумів реалізувати вихід віч-на-віч з кіпером суперника. А остаточну переможну крапку в матчі ставить Михайло Дудаш, який вдало реалізував передачу від С.Машталіра. Тож впевнена перемога «Ужгорода», яка дозволяє нашій команді набрати 4 залікові бали.

Наступний матч ужгородці проведуть на виїзді, 2 вересня, в неділю проти чортківського «Кристалу».

А от єдиний представник від Закарпаття в професійному футболі – ФК «Минай» у 6-му турі доволі несподівано поступився на виїзді аутсайдеру – рівненському «Вересу» – 2:1. Хоч минайці й зуміли першими забити – з пенальті відзначився Роберт Гегедош, проте до завершення матчу пропустили дві разючі атаки господарів і в підсумку поступилися. Незважаючи на поразку «Минай» з 9-ма очками продовжує втримувати третю сходинку в турнірній таблиці.

Інші матчі в групі А другої ліги завершилися з такими результатами: «Поділля» (Хмельницький) – «Нива» (Тернопіль) – 0:1; «Полісся» (Житомир) – «Калуш» – 1:1; «Нива» (Вінниця) – «Буковина» (Чернівці) – 2:1.Матч «Черкащина-Академія» (Черкаси) – «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) відбувся сьогодні  в понеділок, 27 серпня.

Розташування команд: «Калуш» – 11 очок; «Черкащина-Академія» – 10; «Минай», «Нива» (Вінниця) – 9; «Нива» (Тернопіль) – 8; «Буковина», «Полісся» – 7; «Чайка, «Поділля» – 6; «Верес» – 4.

В наступному, 7-му турі «Минай» вдома 1 вересня, в суботу прийматиме житомирське «Полісся».

Михайло АРДАНИК.

 

27 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів