Цьогоріч обсяги промвиробництва в Ужгороді збільшено

За січень-вересень 2005 року обсяг промислового виробництва порівняно з відповідним періодом минулого року збільшено на 13,9%, що на 4,5 відсоткового пункту вище від середнього показника по області.

 

Приріст досягнуто за рахунок підпри?мств, що відносяться до виробництва меблів (ТОВ ?Гроклін Карпати?), виробництва машин та устаткування (ТОВ ?Завод Конвектор?; ЗАТ ?ДЕЗНО?; ВАТ ?Модуль?; ВАТ ?Турбогаз?.
Підпри?мствами харчової промисловості вироблено продукції у вересні 2005 року 6,2% загального обсягу. Темп приросту за період з початку року до попереднього року склав 2,3% за рахунок збільшення виробництва мінеральних вод та газованої води - на 21,0%, маргарину на 35,7%.
У легкій промисловості обсяг виробництва у загальному порівнянні зменшився на 2,6% за рахунок зменшення виробництва готового одягу та взуття, відповідно на 4,8% та 3,7%.
На підпри?мствах з виробництва деревини та виробів з неї обсяги зменшились на 2,2%, за рахунок зменшення виробництва теслярських та столярних виробів на 66,7%.
На підпри?мствах машинобудування обсяг виробництва збільшився на 6,9%, при цьому збільшено виробництво конвекторів та контрольно-вимірювальних приладів в 2 рази, повідомля? Ужгородське управління статистики.

 

10 листопада 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів