В Ужгороді відкрито виробництво паперових пакетів з крафту

В Ужгороді відкрито виробництво паперових пакетів з крафту
Крафт-папір є екологічно чистим матеріалом. Його переваги очевидні, адже папір – це матеріал, який дихає. Завдяки цьому продукти зберігаються свіжими набагато довше, не утворюється пліснява, продукти не запарюються. І ще однією великою перевагою такої упаковки є те, що папір не забруднює навколишнє середовище, як, до прикладу, поліетилен. Продукція в такій упаковці має набагато привабливіший вигляд.

 

Крафт-папір – високоміцний обгортковий матеріал з слабопровареної довговолокнистої сульфатної целюлози. Назва походить від нім. «kraft» - сила. Виробляється з деревини в процесі сульфатного варіння, також відомого як крафт-процес. Зазвичай крафт-папір виробляється коричневого кольору, однак може бути і вибіленим. Використовується для пакування хлібобулочних виробів, ковбасної продукції, фаст фуду, сухих сумішей.

На даний момент компанія Greenpackпропонує пакети «саше» різних розмірів з крафту. Запускається лінія з виробництва упаковки для фаст фуду ( пакетів «кутків» в тому числі). Планується виробництво пакетів з білого крафту та пергаменту. Є можливість нанесення на пакети вашого логотипу в двох кольорах за допомогою флексодруку. За даними дослідження упаковка з логотипом збільшує продаж на 7%. Для виробництва даних пакетів використовується 100% українська сировина.

Наш сайт: greenpack.org.ua

 

29 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів