Герої не вмирають! – Ужгород вшанував пам'ять загиблих Героїв АТО

Герої не вмирають! – Ужгород вшанував пам'ять загиблих Героїв АТО
Сьогодні, 29 серпня, в Ужгороді на площі Театральній відбулося вшанування пам'яті Героїв, які віддали життя, захищаючи нашу Батьківщину на сході країни.

 

У четверту річницю Іловайського котла, коли через підступну зраду російських військ Україна втратила 366 наших військових, в Ужгороді пройшли поминальні заходи за загиблими Героями. На центральній площі зібралися військовослужбовці, волонтери, священнослужителі, керівництво міста та області, кілька десятків містян. Люди принесли з собою лампадки і квіти – вони стануть нагадуванням про те, що ми пам′ятаємо і не пробачаємо ворогу страшної трагедії в історії боротьби за сучасну незалежну Україну.

Аналогічні заходи пройшли в усіх регіонах нашої держави. Існує також ініціатива встановити 29 серпня День пам’яті героїв-захисників незалежної України.

За будь-яких обставин, криваві події у м. Іловайськ Донецької області стали переломними у війні із російським агресором, відкрили світові усі грані підступності нашого ворога і нанесли невиправних втрат Українському війську. Усім, хто поліг у тих боях, хто вижив, вистояв і врятував своїх побратимів, Ужгород вклоняється у дяці і шані.

Слава Україні!

Катерина Ірха для uzhgorod.net.ua

 

29 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів