Закарпатці, а ви в курсі, що це таке — швидкий кредит?

Закарпатці, а ви в курсі, що це таке — швидкий кредит?
Сьогодні ніхто не застрахований від непередбачених фінансових потреб...

 

Чи не все в житті можна розрахувати запас. Іноді виникають ситуації, коли гроші потрібні терміново і їх доводиться позичати, в тому числі під відсоток. І тут важливо розбиратися, де вигідніше позичати в даному конкретному випадку. Якщо потрібно не надто велика сума грошей, скажімо, близько 5-ти тисяч, але вона потрібна терміново, без зайвих паперових волокит і біганини по фінансовим установам, то кращим рішенням стане швидкий кредит на карту.

Швидкий кредит - моментальне рішення

Сьогодні в нашій країні існує багато різних програм кредитування. Поняття швидкий кредит в Україні співзвучно з синонімами мікрокредит, мікропозик, кредит до зарплати. Суть цієї програми полягає в максимально спрощеному споживчому кредитуванні населення.

Швидкий кредит означає отримання онлайн невеликої суми позики - зазвичай до 5-10 тис. Грн. - на термін від 1 тижня до 1 місяця. Причому оформити заявку і отримати позикові кошти споживач може в режимі інтернет, протягом 1 дня, перебуваючи у себе вдома, без відвідування кредитної установи.

Переваги швидкого кредиту

Кожен, хто хоча б раз брав гроші в борг у банку, прекрасно знає, що від подачі заявки до отримання коштів споживачеві доводиться чекати часом з тиждень. Такий, з дозволу сказати, швидкий кредит готівкою навряд чи влаштує тих, у кого час не чекає.

Серед головних переваг по-справжньому оперативного позики - швидкість, гнучкість і зручність. Тут також варто відзначити такі блага, як:

  • розгляд заявки - не більше 1 години;
  • можливість взяти кредит на будь-який термін (навіть на 1 день) в рамках 1 місяця;
  • не потрібні застави і поручителі;
  • мінімум документів;
  • отримання грошей відбувається відразу за твердженням;
  • простота, прозорість та інформативність умов.

Особливо важлива документальна простота оформлення заявки. Все що потрібно від позичальника, це мати паспорт та ІПН, бути повнолітнім, а також мати в наявності діючу банківську картку, телефон і власний email. Таким чином, швидкий кредит на карту може отримати практично будь-який громадянин України.

Як оформити заявку на швидкий кредит?

Більшість фінансових компаній надають можливість споживачеві вибрати і розрахувати всі умови кредитування за допомогою спеціального калькулятора. Хороший приклад, як розрахувати загальну суму погашення швидкого кредиту онлайн, пропонує ресурс https://kachay.com.ua.

В більшості своїй схема отримання термінового позики повинна бути гранично проста. Людина повинна заповнити заявку, вислати її на розгляд, дочекатися рішення і отримати гроші на картку. Усе. Це і називається швидким кредитом на карту.

Що стосується ставки відсотка. Сумлінна фінансова структура не повинна вимагати більше 6% в місяць. Навіть в Києві умовний швидкий кредит сумою в 5000 грн. повинен означати загальну суму погашення не більше 5300 грн.

Джерело: Погляд

 

31 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів