В УжНУ стартував додатковий прийом заяв та документів для вступників

В УжНУ стартував додатковий прийом заяв та документів для вступників
Напередодні Першовересня, у п’ятницю, 31 серпня, в Ужгородському національному універитеті відбулось чергове засідання Приймальної комісії, на якому було розглянуто ряд важливих питань.

 

За пропозицією Відповідального секретаря Петра Горвата, члени комісії обговорювали й ухвалювали актуальні питання: зарахування за кошти фізичних і юридичних осіб; зарахування до клінічної ординатури; допуск до вступних випробувань; додатковий прийом заяв та документів; різне.

Щодо допуску до вступних випробувань проректор з наукової роботи Ігор Студеняк зазначив: «Вчора завершився прийом документів до аспірантури і докторантури. Подано 137 заяв до аспірантури, місць державного замовлення в нас – 83. Практично на всіх факультетах є претенденти на конкурс: на право подано 30 заяв, на прикладну фізику – 10, на медицину – 12. Щодо докторантури: подано 9 заяв, місць державного замовлення – 8. Пропонуємо допустити до іспитів цих претендентів у аспірантуру та докторантуру».

Також Петро Горват наголосив на додатковому прийомі заяв та документів: «З 1 вересня оголошуємо додатковий прийом для здобуття бакалавра на основі повної загальної середньої освіти за заочною формою навчання; для здобуття ступеня магістра за всіма формами навчання на основі здобутого ступеня вищої освіти або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста (окрім деяких спеціальностей); за ступенем бакалавра для осіб, які здобули ступінь бакалавра, магістра, спеціаліста (друга або наступна вища освіта); за ступенем бакалавра (магістра) осіб,  які здобувають такий самий або вищий ступінь не менше одного року та виконують у повному обсязі індивідуальний навчальний план».

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

02 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів