Ужгородці збирають підписи під петицією за оновлення набережної Незалежності

Ужгородці збирають підписи під петицією за оновлення набережної Незалежності
Липова алея – найдовша у Європі, одна з родзинок Ужгорода і повинна мати достойний вигляд

 

 

Ми всі хочемо жити в гарному місті, але не хочемо бачити, як його ремонтують і оновлюють. Це й зрозуміло, кому приємно дихати пилюкою і перескакувати траншеї? Так, але інакше не відремонтувати дороги, не прокласти комунікації й так далі, й тому подібне.  І хоча навколо капітального ремонту набережної Незалежності розгорілися баталії, все ж чимало ужгородців хочуть бачити місто чистим, гарним, упорядкованим. Саме тому ініціативна група містян зареєструвала Петицію на сайті Ужгородської міської раді й щзбирає підписи на підримку капремонту Набережної.

«Ми, ужгородці, - ЗА розвиток міста. 

Давайте зробимо так, щоб почули і нас!" - закликають ужгородці в петиції, яка наразі вже зібрала 121 голос із 250 необхідних.

 

Відверто кажучи, набридло, коли тільки те й чуєш: «А колись був Ужгород таким…», «В Ужгороді погані дороги, нема зелені…», «А Івано-Франківськ (чи Львів, чи ще якесь інше місто) причепурений, не те, що Ужгород…» Так порівнювати можна до безкінечності, особливо якщо нічого не робити. Тому для всіх тих, хто хоче оновлення набережної Незалежності (певна річ, контролем громадськості) – інформуємо: підтримайте відповідну Петицію, голосуйте за розвиток і оновлення. Ужгород – це ми, не забувайте про це!

Підтримати ПЕТИЦІЮ можна ТУТ

 

http://uzhgorod.net.ua

 

05 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів