Справжня авантюра: ужгородців запрошують взяти участь у автостоп-квесті

Справжня авантюра: ужгородців запрошують взяти участь у автостоп-квесті
Перший публічний безкоштовний автостоп-квест в Ужгороді організовує Фундація Регіональних Ініціатив.

 

Відвідати різні населені пункти Закарпаття, познайомитися з новими цікавими людьми та долучитися до непердбачуваної та авантюрної подорожі – й усе це абсолютно безкоштовно. Як? Потрібно стати учасником автостоп-квесту від ФРІ Ужгород.

Голова Ужгородської молодіжної організації "Фундація Регіональних Ініціатив" Олександр Ожват розповідає, що такий захід на Закарпатті відбувається вперше. "Ідея виникла раптово. Мені хотілося показати Закарпаття своїм друзям, закарпатській молоді та всім, хто любить подорожувати. Для мене дивно, що є люди, які живуть тут усе життя, але не бачили області. А подорож автостопом – це найбільш бюджетний спосіб подорожувати", – каже Олександр.

Хлопець уже й сам об'їздив автостопом чимало областей України і переконує: робити це цікаво те легко, й попри чимало стереотипів, на Закарпатті автостопити дость зручно.

Узяти участь у дводенному квесті, що відбудеться уже цієї суботи-неділі (8 та 9 вересня), може кожен. Головна умова – віковий поріг 16+ та жага до подорожей.

Головна мета – відвідати якомога більше райцентрів Закарпаття, зробити там селфідоказ і повернутися в Ужгород до вечора неділі. Як зауважує Олександр Ожват, маршрут довільний – головне зуміти відвідати чимбільше населених пунктів. До слова, у деяких населених пунктах є люди, які готові прийняти до себе на нічліг ужгородських мандрівників, якщо ті виявлять таке бажання.

Інструктаж для учасників відбудеться перед початком квесту.

Щоб взяти участь, потрібно зареєструватися ЗА ПОСИЛАННЯМ. Подати заявку можна до опівночі. Старт – завтра, 8 вересня, о 8.00.

uzhgorod.net.ua

   

 

 

07 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів