У Мукачеві рахунок на табло не вмістився!

У Мукачеві рахунок на табло не вмістився!
Цими вихідними стартували матчі дитячо-юнацької футбольної ліги України. Приємно, що в цих змаганнях беруть участь 4 команди з Закарпаття. У вищій лізі – ужгородський СДЮСШОР, у першій аж три представники МФА (Мукачево), ДЮСШ (Тячів) та ДЮФШ «Зінедін» (Ужгородський район).

 

Першими вступили в бій гравці ужгородського СДЮСШОРу, які 4-ма командами мірялися силами з однолітками івано-франківського «Прикарпаття». Команди вікових категорій U-17 та U-16 грали в Ужгороді на стадіоні “Спартак”, а команди вікових категорій U-15 та U-14 в Івано-Франківську. У домашньому матчі команда СДЮСШОР U-17 хоч і зуміла забити першою, проте до завершення поєдинку не лише дозволила прикарпатцям відновити рахунок, а й вийти вперед – 1:2.

В іншому домашньому протистоянні СДЮСШОР U-16 зумів здолати «Прикарпаття» - 2:1. Доля матчу вже була вирішена в першому таймі.

На виїзді підопічні Миколи Фанти (U-14) переграли господарів – 1:0, а команда U-15 зіграла внічию – 0:0.

Тож загалом СДЮСШОР бере 7 очок.

У першій лізі в першому турі команди «Мункач футбольна академія» (Мукачево) U-17  та U-15 вже в першому турі відверто заявили про свої цілі на сезон (повернутися знову в вищу лігу ДЮФЛУ) впевненими домашніми перемогами над івано-франківським «Ураганом».  Гравці МФА 2002 р.н.(U-17) розпочали доволі активно й уже зі стартових хвилин заволоділи ініціативою й почали тіснити «ураганівців» до власного карного майданчика. Невдовзі почали виникати моменти біля їхніх воріт та м’яч уперто летів повз рамку воріт івано-франківської команди. Лише на 34-й хвилині подачу з правого флангу головою в дальній кут точно замикає Денис Дубовський, який став автором першого м’яча МФА в цьому сезоні. Вже через три хвилини Ярослав Горбаньов дістає передачу на лінії карного майданчика і вдало пробиває кіпера «Урагана». На 40-й хвилині вже Нікіта Гончар підключився до атаки і добив м’яч в сітку воріт суперника – 3:0. В другму таймі той же Горбаньов та Іван Боднарук роблять результат – 5:0 і лише в кінці дозволили супернику забити гол престижу.

А от команда МФА U-15  просто-таки «познущалися» з суперника, вколотивши в їх ворота 12 голів. Навіть, табло стадіону зупинилося на результаті – 9:0 так як розраховане лише на одну цифру в віконечку. Тож уболівальники дізнавалися рахунок з інформації диктора стадіону. Хороший почин для мукачівської команди.

В інших матчах за участю закарпатських команд  маємо такі результати: «Ніка» U-17 - «Зінедін» U-17 – 2:1. У матчі між командами  U-15 «Зінедін» перемагає івано-франківську команду.  В матчах  «Калуш» - ДЮСШ (Тячів) у матчах команд U-17 перемагають закарпатці – 1:0, а в поєдинку молодших гравців U-15 перемогу святкували господарі – 8:1.

Тож у загальному закарпатські команди здобувають 19 очок у 10 матчах.

Роман СЕНИШИН

 

10 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів