Художниця Кристина Данко-Шолтес представила в Ужгороді виставку живопису

 Художниця Кристина Данко-Шолтес представила в Ужгороді виставку живопису
Коли любов безмежна – вона виливається на полотно: любов художниці Кристини Данко-Шолтес – це її рідна земля, її Закарпаття, це батьківщина, яка назавжди в серці. Про все це – персональна ретроспективна виставка мисткині, яка сьогодні відкрилася в Закарпатському музеї народної архітектури та побуту в Ужгороді.

 

Творчий доробок художниці, що буде представлений на виставці – це 48 робіт, виконаних акварелллю, олією, акрилом у різний період часу.

Роботи мисткині приваблюють своєю чистотою, прозорістю фарб, гармонійністю кольорів та композиції.

Для довідки. Перша персональна виставка художниці відбулася ще в липні 2007 року тут же, в Закарпатському музеї народної архітектури та побуту. Тоді до експозиції ввійшли живописні та графічні роботи, створені протягом десятиліть творчої діяльності. Крім того, роботи мисткині виставлялися на міжнародних виставках, у Закарпатському музеї народної архітектури та побуту, вона брала участь у виставці акварелі учнів Золтана Баконія, присвяченій його 90-річчю. Творчість Кристини Данко-Шолтес відзначена  різними нагородами, почесними грамотами за особистий вклад у розвиток міжнародного культурного партнерства у галузі образотворчого мистецтва та професіоналізм.

Виставка триватиме в музеї два тижні.

uzhgorod.net.ua

 

11 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів