Об’єднані територіальні громади Закарпаття навчатимуться енергоефективності

Об’єднані територіальні громади Закарпаття навчатимуться енергоефективності
Іінформаційний семінар для представників територіальних громад Закарпатської області «Реформи в сфері енергоефективності – нові можливості для розвитку громад» запланований на завтра, 14 вересня.

 

У п’ятницю, 14 вересня, об 11.00 у прес-центрі Закарпатської ОДА відбудеться брифінг з питань реформ у сфері енергоефективності. З журналістами зустрінуться:

Едуард Маляр – директор обласного департаменту інфраструктури, розвитку і утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення та ЖКГ;

Артур Обідник – державний експерт Експертної групи енергозбереження у сфері ЖКГ Директорату енергоефективності Мінрегіону;

Ірина Гудзь – консультант проекту «Реформи в сфері енергоефективності в Україні».

О 12.00 у малому залі засідань Закарпатської ОДА (м. Ужгород, пл. Народна, 4, ІІ поверх) розпочнеться інформаційний семінар для представників територіальних громад Закарпатської області «Реформи в сфері енергоефективності – нові можливості для розвитку громад».

Семінар у рамках проекту «Реформи у сфері енергоефективності в Україні» організовано Мінрегіоном України спільно із Закарпатською облдержадміністрацією за підтримки українсько-німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ (GmbH).

Під час заходу буде презентовано напрацювання щодо імплементації Директиви 27 ЄС «Про енергоефективність» та Закону України «Про фонд енергоефективності».

Запрошуються представники ЗМІ.

Джерело: Сайт Закарпатської ОДА

 

13 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів