З нагоди Дня туризму на Закарпатті встановлять кілька рекордів?

З нагоди Дня туризму на Закарпатті встановлять кілька рекордів?
Про заходи, які проходитимуть на Закарпатті в рамках Міжнародного туристичного тижня, розповідав сьогодні під час брифінгу в Закарпатській ОДА директор департаменту економічного розвитку і торгівлі Закарпатської облдержадміністрації Денис Ман.

 

З його слів, щорічно 27 вересня відзначають і Всесвітній день туризму, і український. До цього дня приурочують численні заходи, які проводять з метою пропаганди туризму. На Закарпатті теж пройдуть численні заходи  протягом 21-27 вересня, зокрема, XVIII Міжнародна туристична виставка-ярмарок «Тур’євроцентр – Закарпаття 2018».  

Отже, як розповів Д. Ман, традиційно тиждень починається з Міжнародної туристичної виставки «Тур'євроцентр Закарпаття». «Цьогоріч ми маємо кілька рекордів, зокрема за останні 3 роки виставки кількість закордонних учасників зросла, що свідчить про значну зацікавленість закарпатським туристичним ринком із боку наших сусідів», - додав директор департаменту і уточнив, що 20-21 вересня на базі історичного центру «Совине гніздо» прийме 10 іноземних бізнесів із Чехії, Словаччини та Угорщини з 14 областей України, 13 районів області та міста Ужгорода.

Також, як прозвучало під час брифінгу, у проміжку з 21 по 28 вересня, окрім виставки, організатори запланували також розповісти про підсумки маркетингового дослідження про моніторинг туристичних потоків на території області. Крім того, в рамках виставки будуть презентовані новинки туристичного продукту кожного району області.  

У наступних публікаціях читайте про інші новинки до Дня туризму.

uzhgorod.net.ua

 

18 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів