Села з перчинкою: як у Малій та Великій Доброні виготовляють до 150 тонн солодкої паприки

Села з перчинкою: як у Малій та Великій Доброні виготовляють до 150 тонн солодкої паприки
Цей овоч вирощують у Малій та Великій Доброні, що на Ужгородщині, у кожній хаті. Десятиліттями.

 

Перець став брендом села, яке вважають закарпатською столицею солодкої приправи. А щовересня солодкому перцю тут присвячують колоритний фестиваль. Деталі у відеосюжеті:

Сіріус

 

25 вересня 2018р.
Çàãðóçêà...

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Залишити коментар:

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!

Необхідні поля позначені наступним символом:*