Ужгородські «Спортлідерці» здобули срібло на бійцівському Чемпіонаті у Хусті

Ужгородські «Спортлідерці» здобули срібло на бійцівському Чемпіонаті у Хусті
За титул Чемпіона у спортивних боях боролися спортсмени різних вікових категорій. Хлопці та дівчата віком від 4 років до 20-ти років зійшлися у поєдинках та продемонстрували усю видовищність цього спортивного двоєборства.

 

Команда господарів Чемпіонату вкотре виборола перше місце на Чемпіонаті. До слова, команда-переможець «Закарпатські

ведмеді» сформована тільки рік тому, проте вміння опановувати себе та впевнено долати супротивника, для «ведмедів» стали визначальними у поєдинках. 

Не залишилися поза увагою публіки і вихованці спортивного клубу «Спорт-Лідер», тренером та ідейним наставником яких є Олександр Дорогін. Спортсмени здобули срібло. «Спортлідерці» продемонстрували свої навички ведення боїв та впевнено посіли одразу кілька призових місць на обох Чемпіонатах, що відбувалися у Хусті протягом вихідних.  Йдеться про  Відкритий кубок Закарпатської області з кікбоксінгу ISKA серед дітей, юнаків та дорослих, а також Відкритий чемпіонат міста Хуст зі змішаних єдиноборств.

Майстерність проведення поєдинків бійцями «Спорт-Лідера» оцінив Президент клубу Євген Молнар:

«Насамперед хочу наголосити, що всі наші вихованці – великі молодці! Їх здобутки та перемоги - це черговий доказ того, що наша справа приносить позитивний результат. Підтвердженням цьому стали і суботні Чепіонати. Що ж, вітаю з  еремогою, хлопці! Так тримати!» 

За інф. прес-центру СК "Спорт-Лідер"

 

09 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів