"Золота" перемога футбольного клуба з Виноградова

"Золота" перемога футбольного клуба з Виноградова
У Середньому єдиний гол Михайла Чедрика приносить ФК "Севлюш" не лише три очки, а й золоті нагороди за два тури до завершення чемпіонату Закарпатської області з футболу..

 

Команди підійшли до цього поєдинку у всеозброєнні. Хіба можна відмітити відсутність у господарів Руслана Соскиди, який зазвичай розпочинав гру на лаві запасних.

Сама гра була не зовсім видовищною, більше нагадувала матчі англійського чемпіоншипу, де багато боротьби та емоцій. Перше загострення відбулось на 8-ій хвилині після стандарту – Дрозд пробив з штрафного з 21 метру, але вище. За дві хвилини Вашкеба проникаючою передачею вивів Чедрика на ворота та в останній момент Котьо постелився у підкаті і завадив завдати нападнику точного удару.

На полі постійно виникали зіткнення, особливо виділялось у цьому контексті протистояння Бако та Вашкеби. Арбітр зустрічі сьогодні був щедрий на жовті картки, тримаючи гру під контролем.

Наступний небезпечний момент виник на 34-ій хвилині, коли подачу Реплюка справа на ближній стійці замикав Кольцун, але пробив не точно. За три хвилини до перерви Оржеховський виконав подачу у карну зону на Чедрика, Михайло пробив головою у падінні з відскоком та м’яч влучає у поперечку.

Другий тайм розпочався швидким голом гостей. Перша ж атака завершилась точним пострілом Чедрика метрів з 19 у правий кут – 0:1.

Середнянці безуспішно йшли вперед та дістатись чужих воріт їм було не просто. Численні навіси зі стандартів не несли загрози, винятком стала 66-а хвилина, коли після подачі з кутового Качур пробив з 10 метрів, але над воротами.

На 75-ій хвилині Оржеховський віддав передачу справа, м’яч дістався до Реплюка, який пробив з 16 метрів у ближній кут, Кучінка відбиває.

Севлюш впевнено довів гру до чергової перемоги і на полі свого головного суперника у цьому чемпіонаті зумів достроково завоювати чемпіонське звання. Після гри фан-сектор виноградівців відкоркував шампанське, яким облив переможців і разом відсвяткував таке довгоочікуване чемпіонство.

Арбітр – Михайло Райда

Асистенти – Михайло Лялюк та Іван Варга

Делегат матчу – Василь Попович

с. Середнє, глядачів 200

ФК «Середнє» - ФК «Севлюш» Виноградів 0:1

Голи: Чедрик, 47.

Середнє: Павло Кучінка, Мирон Гулович, Станіслав Котьо, Віталій Міклош, Юрій Дрозд, Євген Лукіяник, Дмитро Рацин (Віталій Медведєв, 72), Олександр Бако (Віталій Трачук, 61), Павло Тищук, Іван Качур, Річард Шольц.

Запасні: Артем Блох, Мирослав Бундаш

Тренер – Василь Варга.

Севлюш: Василь Козар, Василь Ковтун, Микола Гібалюк, Адріан Бабич, Павло Оржеховський, , Василь Вашкеба, Адріан Пуканич, Михайло Реплюк (Олексій Остафійчук, 88), Юрій Чонка (Віталій Чийпеш, 88), Пилип Кольцун (Мирослав Мудра, 77), Михайло Чедрик (Артем Селезньов, 86).

Запасні: Василь Русин.

Тренер – Валентин Слюсар.

Тарас Галушка, "Лобда"

 

15 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів