Закарпаття унікальне: туман в горах і сонце на руїнах замку (ФОТО)

Закарпаття унікальне: туман в горах і сонце на руїнах замку (ФОТО)
Чудові фото ранкового Хуста надіслав читач Uzhgorod.net.ua. Ділимося ранковим позитивом і з іншими й запрошуємо всіх повідомляти новини!

 

Ранок у Хусті - сонячний. теплий, яскравий. Ще поки триває бабине літо, можна зробити чудові фото, і чимало читачів нашого видання користуються такою нагодою. На нашу адресу через кнопку "Повідомити новину" прийшов сьогодні лист такого змісту: 

"Мене звати Василь Петровцій, я живу в Хусті. Дуже люблю своє місто. Бачу, що ви часто публікуєте фото Ужгорода, мені захотілося поділитися й фотографіями свого рідного міста. Буду вдячний, якщо їх опублікуєте. Наше Закрапаття дуже прекрасний край! Хай дивляться інші і приїжджають сюди!" (орфографію виправили. - Ред.).

Читачеві - спасибі за фоторепортаж. Нагадуємо всім: інформуйте нас про події, які навколо вас! Зробіть фото, напишіть коротко, що і де бачите й надсилайте на адресу [email protected] 

Також можна надіслати новину через кнопку на сайті: 

Чекаємо на ваші повідомлення! Читач, який повідомить нам найцікавішу новину, за результатами місяця отримає два квитки в кінотеатрі "Доміон"!

Пишіть нам! Чекаємо!

uzhgorod.net.ua

 

16 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів