Житель Херсонської області видурив у працівниці оздоровчого комплексу у Берегові 1200 гривень

Житель Херсонської області видурив у працівниці оздоровчого комплексу у Берегові 1200 гривень
Поліція оперативно відшукала шахрая та повернула кошти потерпілій. За даним фактом розпочато слідство.

 

Вчора, 15 жовтня, до правоохоронців Берегова надійшло повідомлення про викрадення грошей від працівниці місцевого оздоровчого комплексу.

Працівники Берегівського відділу поліції, які прибули на виклик встановили, що невідомий чоловік обмінюючи великі грошові купюри на дрібні, видурив від жінки 1200 гривень.

За наданими прикметами та переглянувши запис відеокамери працівники поліції сектору реагування патрульної поліції спільно з співробітниками кримінальної поліції відділу відшукали автомобіль, на якому пересувався підозрюваний у злочині. Чоловіка затримали, ним виявився 44-річний мешканець міста Каховка Херсонської області.

Речовий доказ - гроші у нього вилучили та повернули потерпілій. Дії чоловіка правоохоронці кваліфікували за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України, тобто заволодіння чужим майном шляхом обману чи зловживання довірою. Дане кримінальне правопорушення карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

16 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів