Закарпатські фіскали пояснили, як для перевірки відшукати електронний чек

Закарпатські фіскали пояснили, як для перевірки відшукати електронний чек
Пошук останнього здійснюється в "Електронному кабінеті" за його фіскальним номером і датою.

 

У Головному управління ДФС у Закарпатській області наголошують, що фіскальною службою реалізовано електронний сервіс, який дозволяє покупцям товарів (послуг) здійснювати пошук і перегляд фіскального касового чека, який формується як традиційними реєстраторами розрахункових операцій, так і електронним фіскальним чеком, створеним новими РРО. Для цього необхідно зайти на офіційний портал територіальних органів ДФС у Закарпатській області чи офіційний портал Державної фіскальної служби України вкладення «Електронний кабінет».

Сервіс знаходиться в відкритій частині електронного кабінету, доступ до якого здійснюється в режимі реального часу (24/7/365) без ідентифікації особи за посиланням: cabinet.sfs.gov.ua/cashregs/check. Для пошуку та перегляду фіскального касового чеку необхідно ввести: фіскальний номер РРО, дату та час видачі чека (для традиційних РРО).

Пошук електронного чека здійснюється за його фіскальним номером і датою. Якщо ви не знайшли свою електронну чешку в системі, зробіть його фото та надішліть за адресою: [email protected]. ДФС буде вивчено причину, через яку електронний чек не потрапив до системи та вжито відповідних заходів.

Нагадаємо, що E-Receipt – нова інформаційна система реєстрації та обліку реєстраторів розрахункових операцій, яка передбачатиме тільки реєстрацію пристроїв без подання до контролюючих органів будь-яких паперових документів і не потребуватиме плати за користування нею. Електронний чек генерується, зареєструється в системі ДФС і доповнюється QR-кодом, після чого передаватиметься на пристрій. Інформація про фіскальний номер чека та його QR-код зберігається в e-Receipt і буде доступний для перегляду в електронному кабінеті платника як платником, так і покупцем.

ДФС у Закарпатській області

 

19 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів