Крадій мотоцикла на Тячівщині і не накатався, і має проблеми з поліцією

Крадій мотоцикла на Тячівщині і не накатався, і має проблеми з поліцією
У селищі Буштино на Тячівщині юнак викрав чужий мотоцикл. Викрадача затримала поліція, за даним фактом розпочато розслідування.

 

Учора, 19 жовтня, в Тячівський відділ поліції надійшло повідомлення від мешканки смт.Буштино, яка повідомила про викрадення мотоцикла від її неповнолітнього сина.

Як встановили поліцейські, 15-річний житель Буштина приїхав увечері до місцевої школи на  мотоциклі марки "Viper" (транспортний засіб не зареєстрований). Юнак залишив допізна мотоцикл без нагляду, а коли прийшов за ним, то не знайшов на  місці.

Як встановили слідчі та працівники кримінальної поліції Тячівського відділу, мотоцикл викрав 20-річний житель Буштина. Юнак повертався вночі додому після відпочинку з друзями й побачив біля школи залишений без нагляду мотоцикл, який вирішив забрати собі.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Речовий доказ – мотоцикл вилучено та поміщено на спецмайданчик Тячівського відділу поліції. Відносно фігуранта справи вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

20 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів