Нелегальний "квартет" до багатої Європи через Закарпаття не дістався

Нелегальний "квартет" до багатої Європи через Закарпаття не дістався
Нездоланною перепоною на шляху незаконних мігрантів стали українські стражі кордону.

 

Чотирьох іноземців, які намагались незаконно перетнути кордон поблизу населеного пункту Гута Ужгородського району, затримали учора ввечері військовослужбовці Чопського загону.

Інформацію про підготовку до порушення кордону на цій ділянці завчасно надали оперативні співробітники Західного регіонального управління  Держприкордонслужби. Відтак, вказаний напрямок було посилено додатковими прикордонними нарядами, один з яких і виявив нелегалів. 

Правопорушників вдалось затримати уже після подолання ними загороджувального паркану. Затримані, попередньо громадяни Індії, пояснювали, що у такий спосіб намагалися дістатись країн Європи у пошуках кращої долі.

З метою з’ясування обставин правопорушення та притягнення до адміністративної відповідальності, незаконних мігрантів доставлено у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Після встановлення особи їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Прес-служба Чопського прикордонного загону

 

21 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів