Трійця афроамериканців "рвонула" за кордон до угорців поза межами пунктів пропуску

Трійця афроамериканців "рвонула" за кордон до угорців поза межами пунктів пропуску
Однак дістатися "місця призначення" вони так і не спромоглися — їх "взяли" ще на підході до українсько-угорського кордону.

 

У ніч із суботи на неділю під час перевірки наявної інформації, наданої оперативними співробітниками прикордонного відомства, на околиці населеного пункту Косино, правоохоронці затримали трьох осіб африканської зовнішності без документів. Двоє з затриманих назвались громадянами Судану, а третій – громадянином Сомалі.  Під час проведення фільтраційних заходів прикордонники з’ясували, що затримані іноземці, віком 23, 18 та 16 років на територію України потрапили в законний спосіб, але українсько-угорський кордон планували перетнути незаконно аби згодом залишитись в одній з країн Європейського  Союзу.

Наразі іноземців доставлено в пункт тимчасового тримання Мукачівського прикордонного загону. На них складено протоколи про адмінправопорушення, передбачене ч.1 ст. 204 -1 КУпАП. Справу буде скеровано до суду, повідомили у прес-службі Мукачівського прикордонного загону.

Нагадаємо,ще чотирьох іноземців, які намагались незаконно перетнути кордон поблизу населеного пункту Гута Ужгородського району, затримали учора ввечері військовослужбовці Чопського загону.

 

21 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів