Населення 13-ти районів Закарпаття готується до зими — закуповує дрова

Населення 13-ти районів Закарпаття готується до зими — закуповує дрова
Вартість кубометра дров у лісництвах і лісгоспах гірського краю.

 

Через подорожчання пального на Закарпатті зросла ціна дров. Підвищення вартості паливно-мастильних матеріалів спричинило збільшення відпускних цін на дрова.

Основний ресурс дров в області заготовляють державні підприємства Закарпатського ОУЛМГ. У структурі Закарпатського ОУЛМГ двадцять державних лісогосподарських підприємств – лісгоспів, які працюють у тринадцяти районах області, у всіх лісгоспах є підрозділи держлісгоспів – лісництва, всіх лісництв по області 117. Реалізацією дров займаються як лісгоспи, так і лісництва, і наявні ресурси дров в області дають можливість повністю забезпечити попит.

Споживачі можуть придбати сухі колоті дрова твердих порід, їх реалізують у Тячівському, Ясінянському, Перечинському, Свалявському, Міжгірському, Мукачівському, Перечинському, Берегівському, В.Бичківському, Воловецькому лісгоспах.

Вичерпну інформацію про придбання палива можна отримати на офіційному веб-сайті управління та сайтах лісгоспів та сторінках у соціальних мережах, а також засобах масової інформації (місцеві газети) із зазначенням ціни, контактних телефонів та адрес, де можна безпосередньо виписати дрова паливні.

Джерело: Прес-служба Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства

 

22 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів